Schrijnwerkers

Schrijnwerker Hooglede - AF Interieur

Ons interieurbedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige privé-projecten en publieke ruimtes van ontwerp tot en met uitvoering. Uw wensen en onze ervaring vormen de basis voor een conceptueel eindresultaat Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren, bouwpromotoren als interieurarchitecten.
Elk project wordt op unieke wijze aangepakt door AF4nterieur en &volledig op maat van de klant Een totaalproject betekent dat een ruimte ingericht wordt van begin tot einde: afbraak, aanpassen elektrische en sanitaire leidingen, plaatsen van chappe en vloeren, verlaagde plafonds, verlichting, binnendeuren, parket schilderwerken, gordijnen, ...


Bij AF-Interieur kunt u dus genieten van een totale aanpak van het project De klant kan rustig toekijken.


Tot over enkele jaren lag onze specialiteit vooral bij binnen- en buitenschrijnwerk. In de loop der jaren is AF-Interieur meer en meer geëvolueerd naar totaalafwerking.
We werken daarbij nauw samen met vakbekwame aannemers waarvan kwaliteit en afwerking centraal staan.

AF Interieur

Vakgebieden: aluminium ramen, schrijnwerker, decorateur, ramen en deuren

AF Interieur contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar AF Interieur. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.