Schrijnwerkers

Schrijnwerker Stekene - De Caluwe-De Smit

Vloer- en tegelwerken, schrijnwerk, alg. renovatiewerken.

Ooit begonnen met het aanleveren en plaatsen van vloer- en wandtegels (met als specialiteit het plaatsen van natuursteen) en ondertussen stevig uitgegroeid als specialist in de totaalafwerking van vloer tot plafond weet DCS bvba perfect hoe men de diverse deelspecialiteiten van een totaalrenovatie optimaal en zorgeloos kan uitwerken voor elke individuele klant.

Onder impuls van medeoprichter Raf De Smit is de liefde voor houtbewerking en fijn schrijnwerk reeds jarenlang een certitude bij DCS. De term schrijnwerk beperkt zich echter niet alleen tot het plaatsen van houten vloeren of wanden.

Van het uitwerken van badkamerkasten, dressings, deuren, trappen tot het ontwerpen en plaatsen van een woonveranda of oranjerie - het zijn maar enkele van de vele realisaties die we in het kader van de totaalafwerking op maat regelmatig verwezenlijken.

De Caluwe-De Smit contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De Caluwe-De Smit. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.