Schrijnwerkers

Schrijnwerker Belsele - De Tender

Onze kernactiviteiten zijn algemene aannemingen, schrijn- en timmerwerken en interieurinrichting. We zijn actief in verschillende segmenten van de bouwsector, zoals bankinrichting, overheidsgebouwen, passiefgebouwen en nog vele anderen. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties om een beter idee te krijgen van onze activiteiten. Onze klemtoon ligt vooral op kwaliteit uitvoeren, binnen de termijn, volgens de wensen van de klant.

In 1984 werd De Tender BVBA opgericht door Patrick De Tender en zijn echtgenote Rita Meul. Samen hebben zij al meer dan 25 jaar vakkennis opgebouwd. Bij aanvang waren de activiteiten van het bedrijf vooral schrijn- en timmerwerken voor individuele woningen. Dankzij een constante groei in personeel en materiaal, werd het al gauw mogelijk om grotere projecten uit te voeren. De focus van het bedrijf werd verlegd van privéwoningen naar werken voor de openbare sector, banken en commerciële gebouwen.

De Tender contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De Tender. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.