schrijnwerkers Oudenaarde | Delrue Keukens & Interieur

Schrijnwerker Oudenaarde - Delrue Keukens & Interieur

In 2005 is Group Delrue gestart met de keukenafdeling Wood Event.
Enkele jaren later was dit een modern en goed uitgebouwd bedrijf dat met zijn ervaren personeel een betrouwbare partner is voor zowel de particuliere als de projectmarkt.
Interieurspecialisten en schrijnwerkers vormen een onberispelijk team in het uitvoeren van uw project!
Ook door de vlotte en nauwe samenwerking met Sanicomfort kunnen we u ook alle design sanitair van de grootste merken aanbieden tegen een betaalbare prijs.
Na een fusie in december 2017 werd Delrue Keukens & Interieur geboren!!!

U kan bij ons terecht voor:

KEUKENS
Enkel de beste producten, de meest kwaliteitsvolle merken en een inventief team om u te helpen uw droomkeuken te verwezenlijken.
Kortom, Delrue Keukens en Interieur staat er voor u !

INTERIEUR
Dressings, burelen, dokterspraktijken, noem maar op, wij hebben het perfect uitgevoerd. Kom eens vrijblijvend langs in één van onze twee showrooms en laat uw verbeelding werken. Dromen worden werkelijkheid.

"Ons doel is een klant die krijgt wat hij wil, perfect afgewerkt en met de allernieuwste hulpmiddelen.Kortom, een keuken voor uw leven, tijdloos."
Johan Delrue

Delrue Keukens & Interieur

Vakgebieden: keukenplaatser, schrijnwerker, interieurontwerper, interieurarchitect

Delrue Keukens & Interieur contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Delrue Keukens & Interieur. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.