Schrijnwerkers

Schrijnwerker Damme - Orego NV

OREGO NV is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen en plaatsen van houten ramen, blokramen, buitendeuren, poorten en luiken. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van oplossingen in hout. De moderne architect komt bij ons aan zijn trekken: wij schrikken er niet voor terug om moderne en uitdagende ontwerpen te realiseren, zowel naar complexiteit als naar afmetingen toe. Wij bieden U een totaalconcept aan waarin zowel de ramen, de bijbehorende beglazing, alsook de afwerking van de gevel vervat zijn.

We garanderen vakmanschap en een doorgedreven service, alsook kwaliteitsvolle en bijzonder duurzame houtsoorten. Zowel houtsoorten die geen verdere behandeling nodig hebben (Padouck, Afrormosia en Afzelia) als houtsoorten die nog verder afgewerkt worden zoals Meranti, Sipo en Oregon behoren tot ons gamma. Andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wij beschikken over een modern machinepark en richten ons op nieuwbouw- en renovatieprojecten, zowel voor de particuliere als de professionele klant.

Indien U dit wenst, kunnen wij ook uw wensen op vlak van binnenschrijnwerk; blokdeuren, trappen en gevelbekleding realiseren. De uitbreiding van woningen in houtskelet, veranda’s en orangerieën behoort ook tot onze mogelijkheden.

Kiezen voor hout is kiezen voor natuurlijke warmte. Dit kan perfect in een moderne (blokramen), een hedendaagse (standaard ramen) of een klassieke bouwstijl (Brugs profiel), waarin eerlijke en natuurlijke materialen de hoofdrol spelen. We delen graag onze jarenlange ervaring met u zodanig dat de verschillende texturen, kleuren en schakeringen van de houtsoorten het beoogde karakter van elk gebouw of interieur nog beter benadrukken.

Orego NV

Vakgebieden: schrijnwerker

Orego NV contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Orego NV. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.