Schrijnwerkers

Schrijnwerker Nederename - Piramide

PIRAMIDE bouwonderneming beseft dat de noden van de bouwers veranderd zijn en houdt rekening met de evolutie van de leefwijze van de mens en de moderne technieken. Reeds vanaf het ontwerp zijn wij de helpende hand om u samen met de architect te begeleiden naar een harmonieuze en budgetvriendelijke woning. De papierwinkel met de overheid en de nutsvoorziening maatschappijen wordt u bespaard en is volledig verzorgd door bouwonderneming PIRAMIDE.

Na het ontwerp wordt voor U een gedetailleerde meetstaat en bestek opgemaakt die later bij het contract volgens de wet Breyne gevoegd wordt om zo tot een vaste niet-geïndexeerde prijs te komen, koppel daar nog eens een vooraf afgesproken verhuisdatum aan vast en bouwen kan aangenaam worden.

De vertrouwensrelatie die PIRAMIDE met zijn klanten opbouwt, resulteert in een zorgeloze en perfecte afwerking.

Risico’s worden steeds gedragen door de bouwonderneming die voor ieder project een polis algemene bouwplaats risico’s (ABR-verzekering) afsluit. En denkt u dat al deze diensten en service u meer gaat kosten dan dat je alles zelf in handen neemt ? Niks is minder waar…Doordat het ganse bouwteam zo op elkaar afgestemd is en iedere aannemer weet hoe zijn opvolger te werk gaat, wordt er geen tijd en geld verloren aan zinloze discussies over hoe het nu wel moest en wanneer de volgende aannemer begint. Men zegt: “de ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel”…Als iedere schakel bestaat uit betrouwbare, vakbekwame aannemers en leveranciers bekomen we een héél sterke ketting…en dat is juist wat er nodig is voor een aangenaam bouwproject. Ons bouwteam staat klaar om u te helpen.

PIRAMIDE levert u bijstand van voorontwerp tot het maken van de technische plannen, langs werfopvolging en controle tot de keuze van binnenhuisafwerking en tuinaanleg, alles volgens uw wensen. Maar … u maakt zelf uw keuzes, dat is zowat het enige wat u moet doen.

Vraag vrijblijvend hoe bouwen aangenaam kan worden.

U begeleiden is ons vak en onze sterkte.

Succes met uw project…

Piramide contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Piramide. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.